Fam. Goudvisch

Ken je dat? Zo’n familie waar je je altijd thuis voelt. Waar de koelkast is gevuld met de beste drankjes. Dat je op de stoel kan gaan zitten en de lekkerste gerechten voor je neus krijgt. Waar iedereen altijd welkom is, op ieder moment van de dag.

Die ken je zeker, want dat is bij Fam. Goudvisch! Moos, Bonnie, Arie en De Neef van Fred zijn alle vier onderdeel van deze befaamde horecafamilie in Amsterdam, waarbij de ‘ode aan de bruine kroeg’ centraal staat. Precies zoals in een familie zijn er bij iedere zaak (ofwel familieden) overeenkomsten en verschillen; in het menu, het interieur en de sfeer. Maar allen hebben een eigen identiteit, waar elk familielid zijn eigen publieksfavorieten heeft. Zo schenken alle vier de familieleden de ‘familiewijn’ en staan er Goudvisch klassiekers op de menukaart, maar Ajax kijken doe je bij ARIE, je eet het beste kippetje bij Bonnie en bij De Neef van Fred zit je op het allermooiste terras van Amsterdam!

Een ding is zeker: bij ieder voelt het als thuiskomen. Welkom bij de familie!

Ga naar de familie website

BONNIE

Het eerste lid van de Fam. Goudvisch! Bonnie is in Juni 2020 geopend.

Bonnie is een echte Amsterdamse. Niet op haar mondje gevallen en altijd in voor gezelligheid. En daar hoeft het geen weekend voor te zijn; op dinsdag net zo joviaal en energiek als op een vrijdag.
Het liefst deelt ze haar enthousiasme met heel Amsterdam en iedereen is dan ook welkom van ’s ochtends tot en met ’s avonds voor ontbijt, lunch, diner, cocktails of een gezellig praatje.
Naast een voorliefde voor lekker eten, is Bonnie een echte wijnliefhebber, met de familie wijn als haar pronkstuk.
Net als eigenaren Thijs en Omar is Bonnie alles waar Amsterdamse gezelligheid voor staat.

BONNIE'S INSTA

DE NEEF VAN FRED

Fred vertegenwoordigt het familielid dat we allemaal hebben. Hij is een beetje gek, maar goed eten, lekker drinken en gezelligheid komen bij hem op de eerste plaats. Je kunt er elk moment van de dag binnenvallen. Een allemansvriend en altijd in voor gezelligheid. Één ding is zeker; de hele familie komt er graag. Het buurtcafé is een ode aan de onmiskenbare Amsterdamse bruine kroeg. Zichtbaar in het interieur en voelbaar in de warme uitstraling van deze zaak.

Volgens eigenaresse Zinzi is het personeel leidend voor de identiteit van de zaak: “Voor mij is het belangrijk dat de service altijd eerlijk en oprecht is”. Bij De Neef van Fred moet het keer op keer voelen als thuiskomen en maakt het niet uit wie je bent of wanneer je komt.

De menu kaart is geïnspireerd op een Franse bistro met daarop uiteraard ook de familie klassiekers.

FRED'S FOTO'S

MOOS

In een prachtig hoekpand in de Spaarndammerbuurt heeft Café Moos medio september 2022 haar deuren geopend - het vierde lid van Fam. Goudvisch. Moos is een ode aan de Amsterdamse kroeg, waar elk uur van de dag ieder welkom is.

Een gezellig buurtcafé, waar het elke dag een feestje is. Voor de buurt, de gasten en het personeel. Waar vriendschappen ontstaan, mooie herinneringen worden gemaakt en je echt thuiskomt. Moos staat ’s ochtends klaar met een goede kop koffie, serveert lunch op het zonnige terras en gaat door tot de avond met een uitgebreid diner. De vrijdagmiddagborrels zijn ongekend gezellig en lopen altijd uit tot sluit. Jan en alleman staat naast en met elkaar te genieten van het sfeertje bij Moos thuis.

MIS NIKS, VOLG MOOS Z'N INSTA!